Excuusbrief Halt

Wanneer uw kind is aangehouden door de politie voor een strafbaar feit en tussen de 12 en 18 jaar oud is dan kan uw kind in aanraking komen met bureau HALT. HALT staat voor Het ALTernatief.

Excuusbrief Schrijven

Een onderdeel van de procedure bij HALT is het schrijven van een excuusbrief naar het slachtoffer of slachters, of dit nu een individu, groep of organisatie is, door het kind dat het strafbare feit heeft gepleegd. In deze excuusbrief kan een verklaring staan waarom uw kind het strafbare feit heeft geplaagd, maar natuurlijk ook een excuus jegens het slachtoffer.

Wilt u meer weten over het proces bij bureau HALT wanneer u kind hiermee in aanraking is gekomen of wilt u ondersteuning krijgen voor het proces waar u kind bij betrokken is vanwege een gepleegd strafbaar feit? Neem contact met ons op via 020 - 60 60 680 of vul het contactformulier hiernaast in.

 

Kinderstrafrecht.nl: De specialist in Jeugdstrafrecht!

Specialisten

Specialisten

De advocaten van Kinderstrafrecht.nl zijn gespecialiseerd in kinderstrafrechtzaken. Ons team staat u bij met alle voorkomende problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Lees meer over de kosten