Spoeduithuisplaatsing

Zijn uw kinderen voor een eventuele zitting al uit huis geplaatst? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een spoeduithuisplaatsing. Een spoeduithuisplaatsing wordt toegepast wanneer de zorgen over een kind van een zeer ernstige aard zijn. Wanneer zo’n verzoek wordt ingewilligd door de Kinderrechter, wordt een minderjarige noodzakelijkerwijs uit huis geplaatst en in de meeste gevallen bij een crisisgezin onder gebracht.

Spoeduithuisplaatsing: Proces

Na een spoeduithuisplaatsing is de wettelijke termijn voor een zitting twee weken na de datum van uithuisplaatsing. Tijdens deze zitting wordt u gehoord. Het is belangrijk dat u in zo’n proces ondersteund wordt door een ervaren advocaat die ook uw rechten beschermd.

Meer vragen over juridische ondersteuning bij een (spoed)uithuisplaatsing kunt u kwijt in het contactformulier. Ook wanneer u direct hulp nodig heeft kunt u het contactformulier invullen of bellen op 020 - 60 60 680.

Waarom de hulp van Kinderstrafrecht.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij Kinderrechtzaken
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk

Specialisten

Specialisten

De advocaten van Kinderstrafrecht.nl zijn gespecialiseerd in kinderstrafrechtzaken. Ons team staat u bij met alle voorkomende problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Lees meer over de kosten

Laatste publicaties

Meer publicaties