Uithuisplaatsing

Is u kind uit huis geplaatst? Of ben jij als kind of jongere betrokken bij de uithuisplaatsing? Een uithuisplaatsing komt voor wanneer een kind ernstige gedrags- of ontwikkelingsproblemen waardoor de thuissituatie niet meer geschikt is voor het kind of voor de rest van het gezin. Ook kan een uithuisplaatsing voor komen wanneer een kind wordt mishandeld of verwaarloosd.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING Kind

Ben je als kind uit huis geplaatst en ben je het hier niet mee eens? Of kent u een kind waar niet naar wordt geluisterd en uit huis geplaatst is? Van Oosten Advocaten kan dan juridische ondersteuning bieden en ook de rechten van het kind vertegenwoordigen.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING Ouder

Bent u als ouder het niet eens met de uithuisplaatsing van uw kind? Ook dan kan Van Oosten Advocaten de juiste juridische ondersteuning bieden om er voor te zorgen dat ook u kant van het verhaal belicht wordt.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING BIJ UITHUISPLAATSING

Meer vragen over juridische ondersteuning bij uithuisplaatsing kunt u kwijt in het contactformulier. Ook wanneer u direct hulp nodig heeft kunt u het contactformulier invullen of bellen op 020 - 60 60 680.

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij Kinderrechtzaken
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk

Specialisten

Specialisten

De advocaten van Kinderstrafrecht.nl zijn gespecialiseerd in kinderstrafrechtzaken. Ons team staat u bij met alle voorkomende problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Lees meer over de kosten

Laatste publicaties

Meer publicaties